MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Η Ισλανδία στέλνει στη φυλακή τους διεφθαρμένους τραπεζίτες

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ «ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ» ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ GOLDEN BOYS ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ – ΤΟ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 

Στη φυλακή και μάλιστα με διαδικασίες-εξπρές οδηγούνται στο εξής όλοι οι διεφθαρμένοι τραπεζίτες και τα μεγαλοστελέχη τραπεζών που είχαν ενεργό ανάμειξη στην οικονομική κρίση του 2008 στην Ισλανδία και είχαν οδηγήσει τη χώρα στην οικονομική κατάρρευση. 

Σφίγγει ο κλοιός γύρω απ’ το ΔΟΛ

Εξήντα ανώτερα και ανώτατα τραπεζικά στελέχη έλαβαν ήδη την κλήση του οικονομικού εισαγγελέα Γαληνού Μπρή να εμφανιστούν ενώπιον του και να δώσουν εξηγήσεις για τα δάνεια των 198 εκατομμυρίων που έχει πάρει από αυτές ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπάκη αλλά και προσωπικά ο κ.Στ. Ψυχάρης. 

Οι κλήσεις έχουν ήδη φτάσει στα τραπεζικά γραφεία προκαλώντας πανικό στο τραπεζικό σύστημα της χώρας αφού καλούνται με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του κακουργήματος της απιστίας για όσους ενέκριναν, υπέγραψαν και χορήγησαν τα συγκεκριμένα δάνεια τα οποία -κατά τις αρχές- σε πολλές περιπτώσεις είναι «επισφαλή».

Εις βάρος του Κοντομηνά η κατάσχεση.

Σημαντική εξέλιξη. 

Σύμφωνα με πηγές απο το δικαστικό ρεπορτάζ σε εντολή κατάσχεσης 100.000.000 ευρώ είς βάρος του Κοντομηνά προχωρα ο Εισαγγελέας και δήμευσης όλων των ακινήτων στο όνομα του στην Ελλάδα. 

Αιτία τα δάνεια χωρίς εγγυησεις που υπερέβαιναν τα 150 εκατ απο το ΤΤ.

Στον «αέρα» το καναλι … 

Την κατάσχεση λογαριασμών 100.000.000 ευρώ καθώς και των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων που βρίσκονται σε ιδιοκτησία γνωστού καναλάρχη αποφάσισε ο εισαγγελέας Διαφθοράς. 

Η χρηματοπιστωτική επανάσταση

Η προσπάθεια απελευθέρωσης των κρατών από τη δικτατορία των αχόρταγων τραπεζών, τις οποίες υπηρετεί έμμισθα η Πολιτική, είναι πολύ δύσκολο να ευοδωθεί – αν και στην Ελβετία έχει ήδη ξεκινήσει ο πόλεμος εναντίον τους

«Είναι πράγματι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη λειτουργία του χρήματος – ειδικά το ότι δημιουργείται από τις τράπεζες μέσω της παροχής δανείων, για τα οποία χρεώνουν επιτόκια που συχνά υπερβαίνουν το 500% ετήσια στην Ελλάδα, επί των πραγματικών χρημάτων που οι ίδιες διαθέτουν. 

Εύλογα λοιπόν μετατρέπονται σε ομήρους του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος – σε υποχείρια εκείνων των λίγων εκλεκτών που γνωρίζουν επακριβώς πώς να εκμεταλλεύονται τη γνώση τους, εις βάρος όλων των υπολοίπων. Άλλωστε, όπως έχουμε τονίσει, η ελίτ έχει στα χέρια της τα εργαλεία παραγωγής χρέους – ενώ όλοι εμείς είμαστε συλλογικά υπεύθυνοι για την ξέφρενη, ασυγκράτητα αυξανόμενη άνοδο των χρεών. 

Οι πολιτικοί βέβαια υπόσχονται συνεχώς πως θα ελέγξουν το δημόσιο χρέος – δεν υπάρχουν όμως ποτέ αρκετά χρήματα για να μπορεί να χρηματοδοτηθεί το κράτος, καθώς επίσης για να πληρωθούν οι τόκοι, με τους οποίους επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός. Ως εκ τούτου, οι Πολίτες συνεχίζουν να μετατρέπονται σε σκλάβους, σε ανθρώπινο δυναμικό, σε άβουλο «φυσικό πόρο» – ο οποίος αξιοποιείται καταληστευμένος, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα αυτών που κατέχουν τη Δύναμη».

Ξεπουλημένοι δημοσιογράφοι - όργανα της Νέας Τάξης

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Είναι γνωστό το πως κατευθύνεται η ενημέρωση τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, προωθώντας με ύπουλο και έντεχνο τρόπο την επιβολή της Νέας Τάξης. 

Ένας πραγματικά θαρραλέος δημοσιογράφος, ο Γερμανός Udo Ulfkatte, ο οποίος είχε προβλέψει από την δεκαετία του ενενήντα την σημερινή κρίση με τους παράνομους μετανάστες γράφοντας ένα προφητικό βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο : «Ο Πόλεμος των Πόλεων», «Der Krieg in unseren Städten», όπου περιγράφει ότι θα έρθει ο καιρός που μέσα στις πόλεις μας θα γίνονται πολεμικές συγκρούσεις με τους παράνομους μετανάστες, αποκαλύπτει σε ένα καταπληκτικό βίντεο την μαύρη πραγματικότητα για το πως δουλεύουν τα διεθνή ΜΜΕ. 

Τίτλοι τέλους

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ
 
Η δημοκρατία κινδυνεύει να αποτελέσει σύντομα παρελθόν στην Ελλάδα - κάτι που προφανώς θα ήταν εξαιρετικά θλιβερό, ιδιαίτερα για εμάς που πιστεύουμε στην άμεση δημοκρατία: σε αυτήν που συμμετέχουν οι Πολίτες στις σημαντικές αποφάσεις της χώρας τους, έχοντας την απαιτούμενη ωριμότητα.