MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σημειώσεις για την όραση 2

(Επαναδημοσίευση Άρθρου)

By John.k 

• Το EURO σαν νόμισμα εκφράζει χρέος (FIAT Money) , και όχι πλούτο. Αυτό σου λεει ότι, είναι απλά ένα πυραμιδωτό σύστημα τύπου "Σχήματος Πόντσι", με ημερομηνία λήξης.

• Η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι η "ένωση των λαών" (γιατί δεν υπάρχει ομοσπονδιακή ηγεσία, και δικαιοσύνη) αλλά ένωση Τραπεζών.

• Δεν θα σου πει ή θα σε προσδιορίσει κάποιος στο τι είσαι , γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να σε κρίνει. Π.χ δεν μπορεί να σου πει είσαι "ευρωπαίος" ή δεν είσαι. Με ποια κριτήρια; Γεωγραφικά ; Πολιτισμικά ; Οικονομικά ; (Αν έχεις λεφτά είσαι , αν δεν έχεις δεν είσαι ;) Η Ελλάδα π.χ. βρίσκετε στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, γεωγραφικά. Δεν είμαστε περισσότερο ή λιγότερο ευρωπαίοι από τα υπόλοιπα κράτη που ανήκουν στην ίδια ήπειρο. 

«Η παγκόσμια οικονομική τάξη καταρρέει και αυτή τη φορά δε διαφαίνεται διέξοδος»

Η Ευρώπη δεν έχει ζήσει τίποτα παρόμοιο εδώ και 70 χρόνια: Την ορατή εικόνα ενός κόσμου όπου η τάξη καταρρέει. Τα εκατομμύρια πρόσφυγες, που φεύγουν από τον πόλεμο και τη βαρβαρότητα της Μέσης Ανατολής, ψηφίζουν με τα πόδια τους. 

Και ο καταλύτης της απελπισίας τους -η αποσύνθεση των κρατικών δομών και η επίδραση του ισλαμικού φονταμενταλισμού στα μυαλά των νεαρών μουσουλμάνων- δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. 

Παγκόσμια διαπλοκή

Οι μεγάλες τράπεζες του πλανήτη, οι κεντρικές, καθώς επίσης οι πολιτικές ηγεσίες των περισσοτέρων κρατών, υπηρετώντας πιστά την «ελίτ των ελίτ», αυξάνουν συνεχώς την περιουσία της – με θύμα κυρίως τη μεσαία τάξη που αργοπεθαίνει

«Ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας, ένας από τους πλουσιότερους τότε ανθρώπους του κόσμου (1937), είχε πει πως το σύγχρονο τραπεζικό σύστημα δημιουργεί χρήματα από το πουθενά – ενώ η συγκεκριμένη διαδικασία είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταρρέει με ανησυχητικό ρυθμό

Την πορεία προς την καταστροφή επισημαίνει πλήθος οικονομολόγων και άλλων επιστημόνων οι οποίοι διακρίνουν τα «σημάδια» της πτώσης της «ευρωπαϊκής ένωσης».

Μιας πτώσης η οποία θα συμπαρασύρει στο διάβα της όλους τους λαούς που κατοικούν σε αυτήν ήπειρο. Η οικονομική κρίση, το μεταναστευτικό, η έλλειψη χριστιανικών αρχών οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Στο χείλος της δημογραφικής κατάρρευσης η Ελλάδα – Αποκαρδιωτικά στοιχεία!

Συγκλονίζουν οι αριθμοί στην πρόβλεψη της Eurostat, για τον πληθυσμό της Ελλάδας μέχρι το 2080.

Σύμφωνα με την έκθεση της Eurostat, η Ελλάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, μέχρι το 2080, με μια τρομακτική μείωση πληθυσμού. Υπολογίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, ότι ο πληθυσμός της χώρας θα μειωθεί στα 7,7 εκατομμύρια.