MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Αμερικανικός Τύπος: «Έτσι θα ξεκινήσει ο Γ” ΠΠ» – Το ΝΑΤΟ ξεκινάει την μεγαλύτερη άσκηση της δεκαετίας στην ανατολική Μεσόγειο!

ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ» 

Το ΝΑΤΟ πραγματποιεί τις μεγαλύτερες ασκήσεις του εδώ και χρόνια στην ανατολική Μεσόγειο την ίδια στιγμή που το αμερικανικο περιοδικό popularmechanics.com δημοσιεύει άρθρο για το πως θα ξεκινήσει ο Γ” ΠΠ και πως θα μοιάζει! 

Σε μια ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην πλανητική ασφάλεια και να οδηγήσει ακόμα και σε πυρηνικό όλεθρο προχωράει το ΝΑΤΟ εν μέσω των ρωσικών βομβαρδισμών στη Συρία ξεκινώντας σήμερα την μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση εδώ και μια δεκαετία την Trident Juncture 2015 , προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις μετά την ηχηρή κάθοδο της Ρωσίας στην Μεσόγειο Θάλασσα. 

Πολυνομοσχέδιο αφαίμαξης των πολλών...

Βούρκος η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων


ΘΕΣΜΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα με την ποινική δίωξη και την κλήση σε απολογία από την Εισαγγελία για απιστία σε βαθμό κακουργήματος της γενικής γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου. Ειδικότερα, η Κατερίνα Σαββαΐδου κατηγορείται αρχικά ότι στις 12 Ιανουαρίου 2015, δηλαδή λίγες μέρες πριν τις εκλογές έδωσε με δική της απόφαση περιθώριο ένα έτος αντί για ένα μήνα στους τηλεοπτικούς σταθμούς να αποδώσουν στο δημόσιο το 20% που εισπράττουν για λογαριασμό του επί της αξίας των διαφημίσεων. Τεράστιο πλήγμα στα δημόσια έσοδα, τεράστια πάσα στους καναλάρχες!

Παγκοσμιότητες...

Το παγκόσμιο χρέος ανέρχεται λέει σε 199τρις δολάρια,
..και αποτελεί το 286% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

Αν δηλαδή όλες οι χώρες του κόσμου χρωστούσαν όσα ''χρωστάει'' η Ελλάδα
σε ποσοστά επί του ΑΕΠ,
..τότε το παγκόσμιο χρέος θα ήταν πολύ μικρότερο, δηλαδή κάπου 180-190% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

Η αριστερή δικτατορία

H πολιτική που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα έμμεσα, από τις ξένες δυνάμεις, θυμίζει την εποχή της κατοχής από τους ναζί – όπου είχαν εγκαταστήσει μία δικής τους επιλογής επίορκη κυβέρνηση, λεηλατώντας ανεμπόδιστοι τα πλούτη της χώρας

«Η κυριολεκτικά εφιαλτική σιωπή των Ελλήνων, η οποία φυσικά θεωρείται ως έγκριση της πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση, μπορεί να εξηγηθεί μόνο με το γνωστό πείραμα – όπου τοποθετείται ένας βάτραχος σε χλιαρό νερό, ανεβάζει σταδιακά ο θύτης του τη θερμοκρασία, προσέχοντας να τη συνηθίσει, έως ότου τελικά ο βάτραχος καίγεται, χωρίς καν να το καταλάβει» (ΒΒ).