MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Καλά κάνει ο Σουλτς και φοβάται τον Πάνο Καμμένο. Έρχεται η εξεταστικη για τα υποβρύχια

Ο επιχειρηματίας Αβατάγγελος που κατηγορείται για την υποθεση των εξοπλιστικών, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του οτι η συμφωνία για τα υποβρύχια ήταν δώρο του Σημίτη στον Σρέντερ. Χωρις αυτό το δώρο, είπε χαρακτηριστικά, η HDW θα είχε κλείσει επηρεάζοντας άμεσα τα συμφέροντα του Σρέντερ.

Όλως τυχαίως, ο Σρέντερ που έστησε την δουλειά με τον Σημίτη και την ολοκλήρωσε ο Βενιζέλος στην πλάτη του Ελληνικού λαού, είναι ο πολιτικός συνέταιρος του Σουλτς. Όλοι οι Γερμανοί εμπλεκόμενοι στις μίζες, είναι θερμοί υποστηρικτές τους. Ποικιλοτρόπως.

Κάποιος να μαζέψει τη γερμανική κυβέρνηση και τον Μάρτιν Σουλτς

Ο Γερμανός πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να βάλει τέλος στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην κυβέρνηση, και χαρακτήρισε «λάθος» τη συνεργασία των δυο κομμάτων. Επίσης, ο Μάρτιν Σουλτς είπε πως «σε σύγκριση με τον κ. Καμμένο, ο ελέφαντας στο κατάστημα με τις πορσελάνες μοιάζει με διπλωμάτη που ξέρει να ελίσσεται».

Ο Μάρτιν Σουλτς ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στην Bild, όπου είπε, μεταξύ άλλων, πως ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δηλητηριάζει τις σχέσεις των λαών της Ελλάδας και της Γερμανίας και πως «δεν έχει πάντα δίκιο να κάνει κριτική για τη διαφθορά στην Ελλάδα, γιατί αφενός έχει κι ο ίδιος εμπλακεί σε υπόθεση υπεξαίρεσης και αφετέρου, η Γερμανία δεν έχει εκδώσει τον Χριστοφοράκο».

Η μάχη με τη Γερμανία δεν αφορά μόνον την Ελλάδα

ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η αντιπληθωριστική και ηγεμονική πολιτική της Γερμανίας απειλεί να μετατρέψει την Ευρώπη σε ζώνη ύφεσης, ανεργίας, φτώχειας, μισαλλοδοξίας, κοινωνικής αποδόμησης.

Στην ουσία, ο γερμανικός ηγεμονισμός καταλύει τα εμπεδωμένα και κεκτημένα χαρακτηριστικά της μεταπολεμικής Ευρώπης, όπως το κοινωνικό κράτος, την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών, την ισοτιμία και την ομοφωνία στην λήψη των αποφάσεων. Το δε εντυπωσιακό, είναι η ευκολία με την οποία η Γερμανία επέβαλε πλήρως και χωρίς αντιστάσεις τις επιλογές της σε οικονομικά και γεωπολιτικά ισχυρές χώρες, όπως η Γαλλία και η Ιταλία.

Γ. ΡΩΜΑΝΙΑΣ: ΜΕ «ΜΑΪΜΟΥ» ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΚΟΒΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!

Συνέντευξη του γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Newsbomb.gr 


Απίστευτες καταγγελίες κατά των πρώην υπουργών Εργασίας...Στο κάδρο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπεύθυνος για το PSI.


Ευθεία επίθεση στους πρώην υπουργούς Εργασίας Γ.Βρούτση και Γ.Κουτρουμάνη εξαπολύει ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανίας και μιλώντας στο Newsbomb τονίζει ότι οι μελέτες πάνω στις οποίες βασίστηκαν οι περικοπές των συντάξεων και η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ήταν "κατασκευασμένες" για να δικαιολογήσουν τις μειώσεις, αλλά και να βάλουν σε μια διαδικασία συνεχούς μείωσης τις αποδοχές των συνταξιούχων.