MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ν.Κοτζιάς προς Γερμανούς: "Δώστε μας τα ονόματα αυτών που δωροδοκήσατε - Kρύβετε μεγαλοαπατεώνες"

"ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΒΓΑΛΕ 80 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ"

Για πρώτη φορά Έλληνας ΥΠΕΞ είπε την αλήθεια έξω από τα "δόντια" και ζήτησε από την Γερμανία και την γερμανική Δικαιοσύνη "να δώσουν τα πρωτόκολλα των καταθέσεων, ώστε να έχουμε αποδείξεις για το ποιος δωροδοκήθηκε στην Ελλάδα". 

Σημείωσε δε ότι η Γερμανία έχει κερδίσει 80 δισ.ευρώ από την ελληνική κρίση και ζητάει μια καινούρια Συνθήκη του Λονδίνου για την Ελλάδα. 

Στις 27 Φεβρουαρίου 1953 οι πιστωτές της Γερμανίας, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, με πρωτοβουλία των ΗΠΑ συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο για να "κουρέψουν¨" το χρέος της. 

Καμμένος: Καθαρή μίζα 41,9 εκατ. για τα ελικόπτερα NH-90

Τρεις φορές παραπάνω πληρώσαμε τα ελικόπτερα αυτά, υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αποκάλυψε ότι από τα 11 ελικόπτερα που παραλάβαμε πετάνε μόνο τα 2 -
Τι είπε για τον Τσοχατζόπουλο

Σε σοβαρές καταγγελίες για τα ελικόπτερα ΝΗ-90 και την αγορά τους από τη Γερμανία, τη... Φινλανδία, αλλά και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πάνος Καμμένος.

Άρθρο ΒΟΜΒΑ για… πραξικόπημα κατά της κυβέρνησης !

Ένα σιωπηλό πραξικόπημα και βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες και έχει ως στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης και την αντικατάστασή της από ένα σχήμα που θα εκτελεί πειθήνια τις εντολές του Βερολίνου και της ευρωπαϊκής οικονομικής ολιγαρχίας, σύμφωνα με άρθρο που έγραψε ο Στέλιος Κούλογλου. 

Όπως τονίζει, «είναι ένα σχέδιο που διαμορφώνεται στα σαλόνια της Αθήνας από εφοπλιστές, που φυσικά έχουν βγάλει τα χρήματα έξω από την Ελλάδα, ξεσκολισμένους φιλοσαμαρικούς δημοσιογράφους και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ. Αλλά που δεν θα είχε καμία πιθανότητα επιτυχίας, χωρίς την ενεργό ανάμειξη της γερμανικής ηγεσίας». 

53 δις πήρε η Μέρκελ από τα γερμανικά προϊόντα που αγόρασαν οι χρεοκοπημένοι και τεμπέληδες Ελληνες...

Πέρα από τα δισεκατομμύρια που έχει πάρει για τα υποβρύχια που γέρνουν, τα Leopard κ.λπ. κ.λπ.

Α λα καρτ αντιμετωπίζει την Ελλάδα ο... αδιάφθορος γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Σόιμπλε. Όλα τα χρόνια πριν μας βάλουν τον... ζουρλομανδύα των Μνημονίων η Ελλάδα ήταν καλή και όσο τους κάναμε τη χάρη να αγοράζουμε τα υποβρύχιά τους μας είχαν στα ώπα ώπα.

Άρθρο-κόλαφος των FT για την πολιτική Βερολίνου: "Ποια Ελλάδα; Η Ευρωζώνη κινδυνεύει πραγματικά από τη Γερμανία"

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ "ΣΚΑΣΟΥΝ" ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Ποια Ελλάδα; Το μεγάλο πρόβλημα της Ευρωζώνης είναι η Γερμανία υποστηρίζει ο γνωστός αρθρογράφος των "Financial Times", Wolfgang Münchau, επισημαίνοντας πως η χώρα που κουνάει το δάχτυλο στην ελληνική κυβέρνηση και αλλού κινδυνεύει να «σκάσει» λόγο της τεράστιας έκθεσης της σε προβληματικές τράπεζες αλλά και μεγάλων προβλημάτων που ανακύπτουν στον ασφαλιστικό της τομέα. 

Ο Wolfgang Münchau επισημαίνει πως δεν είναι η ελληνική αγορά προιόντων που χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, αλλά η Γερμανία. Στο άρθρο του σημειώνει πως αυτά που μπορούσαν να πάνε άσχημα στην Ευρωζώνη, πήγαν, με εξαίρεση τον χρηματοπιστωτικό κλάδο της κεντρικής Ευρώπης, ο οποίος παρέμεινε σταθερός. «Αυτό όμως θα αλλάξει σύντομα», εκτιμά ο αρθρογράφος των "Financial Times".