MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Με τον λογιστικό έλεγχο το χρέος μπορεί να μειωθεί χωρίς κούρεμα!

Έχουμε πλέον αναφερθεί άπειρες φορές από το 2009 μέχρι και σήμερα, στην ανάγκη της άμεσης διενέργειας Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους !!!

Και μάλιστα χρεώνουμε στη νέα Κυβέρνηση την ολιγωρία στη σύσταση της ειδικής για το σκοπό αυτό επιτροπής, αφού πιστεύουμε ότι αν Τσίπρας και Βαρουφάκης ξεκίναγαν τα ταξίδια των επαφών τους στην Ευρώπη, με την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους να έχει ήδη συγκροτηθεί, τότε θα είχαν ενισχύσει κατά πολύ τη διαπραγματευτική τους θέση. 

Επιστολή 300 διανοούμενων από όλο τον κόσμο υπέρ της Ελλάδας. «Ζήτω η Ελλάδα...Είμαστε όλοι μαζί με την Ελλάδα»

Επιστολή υπέρ της Ελλάδας και της Ευρώπης συνυπογράφουν 300 διανοούμενοι από όλες τις χώρες του κόσμου.

Την επιστολή δημοσιεύει η ιστοσελίδα mediapart.fr, συνιδρυτής της οποίας είναι ο πρώην διευθυντής του Monde, Έντι Πλενέλ.

Με την επιστολή αυτή καλούνται οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ «να σεβαστούν την απόφαση του ελληνικού λαού και να ξεκινήσουν με καλή πίστη τις διαπραγματεύσεις με τη νέα ελληνική κυβέρνηση για την επίλυση του θέματος του χρέους».

Η γερμανική κυβέρνηση «βρωμίζει τη συνοικία».

Ο κ. Σόϊμπλε αρνήθηκε, ενώπιον του κ. Βαρουφάκη, να συνδράμει την ελληνική κυβέρνηση για την αποκάλυψη των Ελλήνων αξιωματούχων που πήραν μίζες. 

Απάντησε δε, με τη ρήση του Γκαίτε: «Αν ο καθένας καθαρίζει το σπίτι του, τότε θα είναι καθαρή η συνοικία». 


Ψεύτης, συκοφάντης και με τη βούλα ο κύριος Μπάμπης.

(Σ.Σ. : Λάμπεις Μπάμπη μου)

Καταδικαστική ήταν η απόφαση για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια με τα οποία εστράφη εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ της 27ης Ιανουαρίου 2011.

H Eλλάδα έχει 18 επιλογές για να τινάξει την μπάνκα στον αέρα

του SON OFEON 

Στις κρίσιμες στιγμές η αποφασιστικότητα μετράει διπλά. 

Η Ελλάδα προσφέρθηκε να μην κάνει μονομερείς κινήσεις σε σχέση με τους δανειστές της. 

Αυτό δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε και προέκυψαν τρεις μονομερείς κινήσεις των δανειστών ως σήμερα.