MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ενδιαφέρον: οι τρεις κινήσεις του Βενιζέλου που φανερώνουν τους σκοπούς του!

1. ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ- (ΚΑΛΥΨΗ ΣΑΜΑΡΑ)

Μα είναι δυνατόν ο Αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης να δουλεύει πλέον εμφανώς για τον Σαμαρά, είναι δυνατόν την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ αποφεύγει να δίνει συνέντευξη τύπου στους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, να έρχεται ο Αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ και να "παίρνει επάνω του" όλη την ευθύνη της κυβέρνησης ΣΑΜΑΡΑ;



Ρήξη - Η μόνη λύση

Εναντίον της χώρας η πολιτική της τρόικας...

Η πολλοστή συνάντηση κυβερνητικών αξιωματούχων με εκπροσώπους της τρόικας, για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, στο πλαίσιο προπαρασκευαστικών διαπραγματεύσεων σχετικά με τη συνέχιση του προγράμματος, δίνει την αφορμή για κάποια συμπεράσματα, αλλά και για κάποιες ρηξικέλευθες αποφάσεις από την πλευρά του ελληνικού κράτους.

Τραγικός Βενιζέλος: Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν κυβερνιέται ο τόπος

Πήγε στη ΔΕΘ για να μας πείσει να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και όχι ΣΥΡΙΖΑ - Η χώρα βαλτώνει και ο Βενιζέλος αναρωτιέται γιατί έχει πέσει το ΠΑΣΟΚ και γιατί η ΝΔ παραμένει κόμμα εξουσίας – Τρέμουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών
«Νηπιαγωγείο η Μελωδία». Αυτός ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα που παρουσίασαν από κοινού τόσο ο Σαμαράς, όσο και ο Βενιζέλος με τις παρουσίες τους στη ΔΕΘ.