MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Το 1821 ήταν μια παρένθεση

Τελικά χάσαμε την μάχη, το 1821 ήταν μια παράνθεση. Το 2021 κλείνει αυτή η “ενοχλητική” παρένθεση της Ευρώπης. Τα Δίκτυα21, οι Ελιές και τα Ποτάμια τελείωσαν αυτό που ξεκίνησε ο Μέττερνιχ..

Το 2021 με χρέος Δημόσιο και Ιδιωτικό να πλησιάζει το 1 Τρισεκατομμύριο Ευρώ και μόνον το 1/3 των Ιθαγενών, πλέον, ενεργό θα δουλεύουμε στην Τεράστια βαμβακοφυτεία της Ελλάδας για καταθέτουμε την παραγωγική μας δραστηριότητα στους δανειστές, μισθός μόνον για τροφή, η στέγη δεν είναι δικαίωμα.

ΕΝΦΙΑ: Έτσι θα «αρπάξουν» και την πρώτη κατοικία

Πώς το δημόσιο θα δημεύσει τις περιουσίες των Ελλήνων για χρέη άνω των 500 ευρώ – Το κόλπο για να άρουν το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας. 

Όσοι νομίζουν ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι μια απλή υπόθεση πλανώνται πλάνη οικτρά. Πρόκειται επι της ουσίας για ένα καλοσχεδιασμένο κόλπο όπου το δημόσιο θα παίξει το ρόλο του κατασχέτη για λογαριασμό των τραπεζών αίροντας επί της ουσίας το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας. 

Η σκιά του ολοκληρωτισμού πάνω από τον πλανήτη

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Για «αντισημιτική έκρηξη μίσους» στις διαδηλώσεις για τη Γάζα κάνει λόγο το Συμβούλιο των Εβραίων της Γερμανίας.

Φαίνεται οι φίλοι μας περίμεναν «έκρηξη αγάπης» προς τους Εβραίους για τη συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα, το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην ιστορία.