MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Eurostat: Διατηρεί τη θλιβερή πρωτιά στην ανεργία η Ελλάδα

Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση διατηρεί η Ελλάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat για τον μήνα Ιούνιο.

Στο 11,5% διαμορφώθηκε η ανεργία στην Ευρωζώνη τον Ιούνιο, μειωμένη ελαφρά από το 11,6% τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat.

Το ποσοστό αυτό αποτελεί το χαμηλότερο που έχει καταγραφεί από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Στους δρόμους ο λαός της Αργεντινής πανηγυρίζει την χρεοκοπία: Ούτε δολάριο στα κοράκια!

Διαδηλωτές απο διάφορες οργανώσεις μαζέυτηκαν στο Μπουένος Άιρες χθές για να στηρίξουν την πρόεδρο της χώρας Kirchner και για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κερδοσκοπία των hedge funds, αφού ουσιαστικά η Αργεντινή χρεοκόπησε γιατί δεν τους αρκούσε κέρδος 300%, αλλά ήθελαν 1600%!


Οι Γερμανοί αποκαλύπτουν τη μεγάλη απάτη του Σημίτη με τα υποβρύχια που γέρνουν

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ εφημερίδες αποκαλύπτουν τις βρώμικες συναλλαγές του Κώστα Σημίτη με το γερμανικό κατεστημένο, τις οποίες ο ελληνικός λαός πλήρωσε με δισεκατομμύρια ευρώ.

Χαρακτηριστικό στην κατεύθυνση αυτή, είναι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Suddeutsche Zeitung, που καρφώνει στην κυριολεξία τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, για την παραγγελία των τεσσάρων μπαταρισμένων υποβρυχίων, που έγινε αποκλειστικά και μόνο για να σωθεί από την κατάρρευση ο γερμανικός όμιλος της HDW, που έχει έδρα στο Κίελο, που ήταν κρίσιμη εκλογική περιφέρεια για τους Σοσιαλδημοκράτες.