MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Γιούνκερ: ” Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από τα μνημόνια…”

Τι δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν

«Χρειάζεται δημοσιονομική εξυγίανση. Χρειάζεται δημοσιονομική λιτότητα, όχι ακραία λιτότητα…». Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Βήμα» ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την λιτότητα στον Νότο, και στην Ελλάδα, και αν αυτή θα αλλάξει μετά τις ευρωεκλογές.

Νέα Παγκόσμια Τάξη - Invisible Empire (Ντοκιμαντέρ)

Ιδιαίτερα αφυπνιστικό ντοκιμαντέρ του Jason Bermas για την Νέα Παγκόσμια Τάξη που προετοιμάζουν εδώ και χρόνια οι λέσχες των οικονομικά και πολιτικά ισχυρών οι οποίοι καθορίζουν τις τύχες του κόσμου και αποφασίζουν για τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.
Η αποκαλούμενη "ελίτ" δεν έχει μόνο συνωμότησει για να δημιουργήσει μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχει δηλώσει την ατζέντα της δημοσίως εκατοντάδες φορές..

Γιάννης Βαρουφάκης: οι τρεις επιλογές των ευρωεκλογών

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ευρωπαϊκή Ένωση, και την Ευρωζώνη, σε μια ιστορικής σημασίας στιγμή για την ήπειρό μας. 

Καλούμαστε, ουσιαστικά, να επιλέξουμε μεταξύ τριών απόψεων. 


Άποψη 1: Η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται, ίσως πολύ πιο αργά απ’ ότι θα έπρεπε (και μετά από πολλές παλινωδίες), προς τη σωστή κατεύθυνση και γι' αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδεχθούμε τη λογική της ασκούμενης πολιτικής από το τρίγωνο Βρυξελλών-Βερολίνου-Φραγκφούρτης (προσπαθώντας να πετύχουμε ό,τι καλύτερο εντός του πλαισίου της).

Απειλές, εκφοβισμός και πρωτοφανής δημοσιογραφική αλητεία

Τρομοκρατικό Δελτίο Ειδήσεων χθες από τον ΑΝΤ1 με σκοπό να επηρεάσει το εκλογικό σώμα.

Ακούσαμε τα πιο απίθανα πράγματα για την περίπτωση, που οι ψηφοφόροι επιλέξουν αντιμνημονιακό κόμμα!

Πολιτικό ατύχημα η βούληση του εκλογικού σώματος! Απειλές, εκφοβισμός και πρωτοφανής δημοσιογραφική αλητεία από τον άλλοτε έγκυρο σταθμό.

Μάλλον οι ίδιοι τρέμουν... επειδή τρίζει ο θρόνος τους.