MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Όχι της Μέρκελ σε γερμανικές αποζημιώσεις

Η Γερμανία δεν φαίνεται πρόθυμη να συζητήσει για τις γερμανικές αποζημιώσεις, στέλνοντας το μήνυμα ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει λέγοντας ότι η θέση της γερμανικής κυβέρνησης είναι ότι καμία διαδικασία διαπραγμάτευσης δεν μπορεί να υπάρξει είτε για τις πολεμικές αποζημιώσεις, είτε για το κατοχικό δάνειο. 

Μήνυμα στέλνουν οι Γερμανοί και προς τον Τσίπρα!

Του Γ. Δελαστίκ

Τίποτα, απολύτως τίποτα δεν έδωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, στο δεξιό ομοϊδεάτη της Αντώνη Σαμαρά κατά την... εξάωρη (!) επίσκεψή της στην Αθήνα.

Μόνο φραστικούς επαίνους χωρίς χρηματικό αντίκρισμα. Επαίνους που συνοδεύονταν, μάλιστα, από... διακριτικές «μαχαιριές» εκ μέρους της γερμανικής κυβέρνησης, αλλά και της ίδιας της καγκελαρίου Μέρκελ, για όποιον ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις - χώρια που πολλά πράγματα λέχθηκαν ευθέως. 

Oι επιστήμονες της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτουν: Το πλεόνασμα Σαμαρά είναι πρωτογενές έλλειμμα 15 δις!

Άλλαξαν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ τον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος. Με τη νέα μέθοδο αφαιρούν από το έλλειμμα 19 δισ των τραπεζών, που πέρυσι προσέθεταν! 

Το ΧΩΝΙ φέρνει στο φως το "τεχνικό μνημόνιο συνεννόησης" που υπέγραψε η κυβέρνηση με την τρόικα πέρυσι το καλοκαίρι, προκειμένου να μετρήσουν το έλλειμμα με νέα μέθοδο και να βγάλουν το ψεύτικο πλεόνασμα! 

Ο πλήρης έλεγχος του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος απο τους Rothschild είναι γεγονός!

Απο τότε που οι Ρόθτσαιλντ πήραν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας αυξάνεται συνεχώς ο έλεγχος τους στα τραπεζικά συστήματα του κόσμου. 

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους του πολιτικού κατεστημένου είναι η αποδοχή τεραστίων δανείων απο τις χώρες οι οποίες δεν μπορουν ποτέ να τα αποπληρώσουν, με συνέπεια την υποδούλωση στους Ρόθτσάιλντ. 

Αν ο ηγέτης μίας χώρας αρνηθεί να δεχτεί το δάνειο είτε περιθωρειοποιείται είτε δολοφονείται. Αν και οι δύο μέθοδοι αποτύχουν, μία εισβολή μπορεί να το πετύχει, με στόχο να ιδρυθεί η Τοκογλυφική τράπεζα των Ρόθτσάιλντ.