MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΚΑΙΝΕ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΣΤΟΥΡΝΑΡΗΔΩΝ!

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ : Είναι αδιανόητο, εγκληματικό και εξευτελιστικό για την χώρα μας να έχουμε πρωθυπουργό που ανέχεται μια τόσο αισχρή διοίκηση σε έναν από τους πιο καίριους δημόσιους Οργανισμούς της χώρας μας, όπως είναι η ΕΛΣΤΑΤ. 

Είναι ιδιαίτερη τιμή να μιλάς με μια ΓΥΝΑΙΚΑ, που σήκωσε και εξακολουθεί να σηκώνει στις πλάτες της την τεράστια αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως του Ελληνικού Έθνους, που οδήγησε την χώρα μας στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, στην ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, εξαιτίας ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Είναι ιδιαίτερη τιμή, να παίρνεις συνέντευξη από την ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ που έχει το ΘΑΡΡΟΣ και την ΤΟΛΜΗ να αποκαλύπτει... να ακυρώνει στην ουσία το περίφημο success story και το "ανύπαρκτο πρωτογενές πλεόνασμα" που επικαλείται ο πρωθυπουργός της κατοχικής κυβέρνησης Αντώνης Σαμαράς και η πολιτική συμμορία του.

Άδωνις Γεωργιάδης: Για όλα φταίει ο λαός!!

Τον ελληνικό λαό υπέδειξε ως υπεύθυνο ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, για μία σειρά δεινών που έχουν βρει τη χώρα, από τη χρεοκοπία μέχρι τους θανάτους από τον ιό της γρίπης.

Η εμφάνιση του υπουργού Υγείας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», επιβεβαίωσε ξανά τη δέσμευσή του στην πολιτική λιτότητας της τρόικας, βλέποντας μόνο το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα και παραβλέποντας τη διάλυση του ελληνικού συστήματος υγείας, την τεράστια μάζα των ανέργων και ανασφάλιστων, την αύξηση των αυτοκτονιών, την επανεμφάνιση μολυσματικών ασθενειών.

Το μεγάλο deal Σαμαρά με Ψυχάρη και Μπόμπολα

Με ποιους μιντιάρχες συνομιλεί - Τι πήρε και τι θα δώσει

Διαδοχικές επαφές με τους ισχυρούς των media ξεκινά τώρα ο Αντώνης Σαμαράς, ενόψει και των εκλογών του Μαΐου, καθώς έχει κάθε λόγο να επιθυμεί θετική δημοσιότητα μέχρι τις κάλπες. Ο βασικός λόγος που έως σήμερα είχε αποφύγει να έρθει σε επαφή με τους μιντιάρχες είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορούσε να δεσμευτεί για οτιδήποτε σε σχέση με τις εκκρεμότητες που έχουν οι επιχειρήσεις των media προς τις τράπεζες.

Αντισυνταγματικές οι κατασχέσεις τραπεζικών καταθέσεων και ενοικίων, αφού δεν ενημερώνονται από πριν οι οφειλέτες

Μπουρλότο βάζει για μια ακόμα φορά το ΣτΕ στις πρακτικές και στον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, όσον αφορά στις κατασχέσεις, καθώς με απόφαση του ορίζει ότι είναι αντισυνταγματικό το να μην ενημερώνονται οι οφειλέτες στη περίπτωση που ενεργοποιούνται σε βάρος τους κατασχέσεις! Επί της ουσίας, η Απόφαση αφορά στη διαδικασία των κατασχέσεων εις χείρας τρίτων- δηλαδή κυρίως τραπεζικών καταθέσεων και ενοικίων- κατά την οποία, όπως ορίζει και ο νέος νόμος, ο οφειλέτης μαθαίνει εκ των υστέρων ότι η εφορία ή το ασφαλιστικό Ταμείο έλαβε μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος του. Σημειώνεται ότι η κοινοποίηση κατασχετηρίου προβλέπεται μόνο στη περίπτωση κατάσχεσης ακινήτου. 

Οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις!!!

Ήταν το 1996 όταν για πρώτη φορά στη μεταπολεμική περίοδο, οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις στη χώρα μας.

Η διαφορά ήταν 22 άτομα. Σε δύο χρόνια, οι γεννήσεις υπολείπονταν...

των θανάτων κατά 1.774 άτομα.

Το 2012, η διαφορά έφτασε τις 16.300, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή».


ΟΥΣΤ - Η Κραυγή της Ελλάδας : Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ

Έτος 2014. Η Ελλάδα βιώνει έναν ζωντανό Εφιάλτη που έχει μασκαρευτεί σε παραμύθι για μικρά παιδιά:

«Τα φάγατε και τα χρωστάτε, αλλά εμείς σας σώζουμε!», «Ζήτω! Καταφέραμε να παραμείνουμε στο ευρώ πάση θυσία!», «Οι εταίροι μας λένε ΜΠΡΑΒΟ για τις θυσίες!», «Εντάξει, γίνονται και κάποια τραγικά λάθη, αλλά έρχεται η Ανάπτυξη!», «Σας ευχαριστούμε που σας αρέσουν τα παραμύθια!».

Το καθεστώς επενδύει στον Σαμαρά.

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη
 
 Ούτε ποτάμια, ούτε ελιές, ούτε φασκόμηλα. Το πουλέν του καθεστώτος είναι ο Αντώνης Σαμαράς, τον επέλεξε υποχρεωτικά τον Ιούνιο του 2012 και από τότε τον πάει τρένο. Δεν χρειάζονται πολλά. Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής και θα αντιληφθείτε ποιος είναι με ποιον. Σαν εθνικό απελευθερωτή τον πλασάρουν τον Αντώνη, τύφλα να 'χουν ο Κολοκοτρώνης με τον Καραϊσκάκη που γιορτάζουν σήμερα. Υπεράνθρωπο τον έχουνε κάνει τον ιδρυτή της ΠΟΛ.ΑΝ., Σούπερμαν, Χουλκ, Θωρ, Σπάιντερμαν, Κάπτεν Αμέρικα. Δεν τις έφερε ο Καποδίστριας τις πατάτες στην Ελλάδα, ο Σαμαράς τις έφερε.

Νέο ηλεκτροσόκ: Αυξήσεις πάνω από 2 εκατ. ευρώ στα τιμολόγια της ΔΕΗ ζητά η τρόικα

Νέες απαιτήσεις της τρόικας για τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος. Μείωση μόνο για τις εμπορικές καταναλώσεις. Τι θα ισχύσει...


Τον πλήρη εξορθολογισμό των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, για να εξασφαλιστεί η επαρκής ανάκτηση του κόστους και να αποφευχθούν οι σταυροειδείς επιδοτήσεις ζητάει η τρόικα μέσω του επικαιροποιημένου Μνημονίου.


Σοκ και δέος! Μείωση έως 30% στους μισθούς (από το 2017)

Την κατάργηση των τριετιών από την 1η Ιανουαρίου 2017 και μετά, που ισοδυναμεί με μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα από 10% έως 30%, ετοιμάζεται να συμπεριλάβει στο πολυνομοσχέδιο το υπουργείο Εργασίας, ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις της τρόικας. Η συγκεκριμένη διάταξη είναι έτοιμη και απομένει να ρυθμιστούν λεπτομέρειες νομικού χαρακτήρα, αλλά και να καμφθούν οι έντονες αντιδράσεις υπηρεσιακών παραγόντων και συνδικαλιστών, για να προστεθεί στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μετατεθεί για να ενταχθεί στο νέο Μνημόνιο, αμέσως μετά τις εκλογές...

Καταρρέει η εκλογική απήχηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Του Γ. Δελαστίκ

Εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει αυτή τη στιγμή η επιβίωση της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου μετά τη βέβαιη ήττα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, η οποία απειλεί πλέον να προσλάβει συντριπτικές για τα δύο κυβερνητικά κόμματα διαστάσεις.

Το φάσμα της ενδεχόμενης αποσυνθετικής ήττας προκαλεί εκνευρισμό και προστριβές μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, πράγμα που επιταχύνει και διευρύνει την έκταση της εκλογικής τους φθοράς.

Πώς έγιναν αόρατοι οι Ρώσοι για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες - Φταίει ο Σνόουντεν; – Τι τρέμουν οι Αμερικανοί

Σοκ είχε προκαλέσει στους Αμερικανούς η ικανότητα της Ρωσίας να αποφεύγει τους πράκτορες της NSA.

Αλγεινή εντύπωση είχε προκαλέσει η ομολογία του ίδιου του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών πως δεν υπήρχε ενημέρωση από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας για τις κινήσεις των Ρώσων και για τα σχέδιά τους για την επέμβαση στην Κριμαία, που προκάλεσε λίγες ημέρες μετά την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου.