MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Δικογραφία για τον Στουρνάρα διαβιβάστηκε στη βουλή!

Δικογραφία για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα διαβιβάστηκε στη βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, σύμφωνα με το νόμο περί ποινικής ευθύνης υπουργών.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε στην συνεδρίαση της Ολομέλειας η αντιπρόεδρος της βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της δικογραφίας. 

Το πόρισμα καταπέλτης για τα έργα και τις ημέρες της Τρόικα

Χαλάρωση της λιτότητας ζητεί η "Εξεταστική" Επιτροπή που συνέστησε το Ευρωκοινοβούλιο για να διερευνήσει τα πεπραγμένα της Τρόικα στα κράτη μέλη της Ευρωζώνης που εντάχθηκαν στο Μνημόνιο, δηλαδή την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Κύπρο και την Ιρλανδία.

Βουλή Ε.Π.Ε. (Εξάδελφοι Περιορισμένης Ευθύνης)

Η Βουλή των εξαδέλφων, θείων, ανηψιών, υιών και θυγατέρων, μπατζανάκηδων και γαμπρών, αναβαθμίστηκε.
 
Έγινε Βουλή επενδυτών, χρηματιστών, συμβούλων hedge funds, συλλεκτών ακινήτων, πάμπλουτων συνδικαλισταράδων, νόμιμων(;) μιζαδόρων!

 
Αυτή η στρούγκα κομματικών προβάτων δεν θυμίζει σε τίποτα πιά αντιπροσωπευτικό του λαού σώμα, κοινοβούλιο!


Πως ο Ε.Βενιζέλος απεμπόλησε δικαιώματα με τη σύμβαση-σκάνδαλο των υποβρυχίων

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ "ΦΟΡΤΩΝΕ" ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 1,3 ΔΙΣ.

Με το νόμο 3885/2010 που φέρει τις υπογραφές των υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Εθνικής Άμυνας Ε. Βενιζέλου και Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, το ελληνικό Δημόσιο παραιτήθηκε από οποιαδήποτε αποζημίωση οφείλει να πληρώσει η κατασκευάστρια εταιρεία των υποβρυχίων για την καθυστέρηση στην παραλαβή και στην συντήρηση τους έως ότου αυτά ενταχθούν στο στόλο του Πολεμικού Ναυτικού.

ΠΟΡΙΣΜΑ-"ΒΟΜΒΑ" ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ

Ευρωκοινοβούλιο: “Η Ελλάδα δεν διέφυγε τη χρεοκοπία – Πιθανή η έξοδος από το ευρώ”
Μετά από τέσσερα χρόνια μνημονίου και τους Έλληνες να βιώνουν συνθήκες Κατοχής, το Ευρωκοινοβούλιο παραδέχεται πώς η τρόικα απέτυχε παταγωδώς στην Ελλάδα και επισημαίνει πώς ο κίνδυνος της χρεοκοπίας είναι ακόμη ορατός για τη χώρα μας, όπως και η έξοδος από το ευρώ. Οι «βόμβες» αυτές έρχονται από το προσχέδιο του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης που εντάχθηκαν στο μνημόνιο.

Οσμή παραδικαστικού στην κυβέρνηση!-Κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κύριε Εισαγγελέα Ποινικής Διώξης, ακόμη να διατάξετε προκαταρκτική εξέταση;

Καθημερινά αποδεικνύεται, πως η Ελλάδα, δεν έχει ούτε οικονομικό, ούτε "πολιτικό" έλλειμμα.

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Εκεί βρίσκεται η κόπρος του Αυγεία και είναι επιτακτική επιταγή να τελειώνει η ελληνική κοινωνία, από τους βδεληρούς "λειτουργούς" της Α- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Πόπη Σουφλή