MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΠΑΜ! ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ... ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!

ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΥΦΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Με πράξη υπουργικού συμβουλίου η «σφραγίδα» σε ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση διαταραχών κατά τον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα!

Με Πράξη του υπουργικού συμβουλίου μπήκε η «σφραγίδα» σε ειδικό σχέδιο μέτρων έκτακτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση διαταραχών κατά τον εφοδιασμό της αγοράς με πετρέλαιο και πετρελαιοειδή, διαταραχών που μπορεί να προκληθούν ακόμα και από απεργίες μακράς διάρκειας!

Ο Φασισμός με τις «αντιφασιστικές» αρματωσιές....

«Εξαρθρώθηκε» (!) το «αυγό του φιδιού» …νίκησε η «δημοκρατία»(το αυγό του κροταλία)
Ένα «αντιφασιστικό» υπέρ- θέαμα σαρώνει τα πάντα… 

Τα τελετουργικά σκηνικά του Χόλυγουντ ωχριούν μπροστά στο συναινετικό πολιτικό ΚΙΤΣ του ελληνικού σήριαλ «εξάρθρωσης» του φασιστικού «κλούβιου αυγού»: Της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής… 

Το σήριαλ βρίσκεται στην κορύφωσή του: Συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος και η πολιτική του συμμορία με το ΠΟΙΝΙΚΟ τέχνασμα της «εγκληματικής οργάνωσης». 

Κυβέρνηση: "Απολύστε ελεύθερα, εμείς θα εξαρθρώνουμε την εγκληματική ΧΑ"

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

"Ούτε μύτη" δεν έχει ανοίξει από την ανακοίνωση της άρσης κάθε ορίου στις απολύσεις των επιχειρήσεων που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Όλοι παρακολουθούν την απίστευτη υπόθεση με τις συλλήψεις ων εθνικιστών πολιτικών και την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε ότι έως το τέλος του χρόνου, ο υπουργός Εργασίας θα φέρει στη Βουλή νέο θεσμικό πλαίσιο για τις ομαδικές απολύσεις ώστε να αρθεί κάθε «τυπικό» εμπόδιο που θέτει ο νόμος, όπως είναι η υπογραφή του εκάστοτε υπουργού Εργασίας για την έγκριση των απομακρύνσεων πέραν του επιτρεπόμενου ορίου!

Η «συνταγή» του θανάτου για τα ακίνητα

Σενάρια θανάτου για 5.500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο να οριστικοποιήσει τον ενιαίο φόρο ακίνητων που θα επιβληθεί το 2014 και θα «εξοντώσει» τη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία.

Το αναθεωρημένο σχέδιο για το χαράτσι, εκτός από τους αυξημένους συντελεστές φορολόγησης για τα οικόπεδα, περιλαμβάνει και μια «πονηρή» παρέμβαση, που φέρνει πρόσθετες επιβαρύνσεις ανάλογα με... την πρόσοψη του ακινήτου!


ΔΝΤ: Κίνδυνος παγκόσμιου ντόμινο από την Ιταλία

Δυνητικά παγκόσμιες συνέπειες θα είχε το ξέσπασμα οικονομικής αναταραχής στην Ιταλία, που ενδέχεται να πυροδοτήσει η πολιτική κρίση στη χώρα αυτή, προειδοποίησε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. «Οι εντάσεις ανάμεσα στους (κυβερνητικούς) εταίρους είναι εμφανείς και αποτελούν έναν σοβαρό κίνδυνο για την οικονομική προοπτική», επισήμανε το ΔΝΤ στην τακτική του αξιολόγηση της....... ιταλικής οικονομίας.

Η κυβέρνηση συνεργασίας στη Ρώμη κλυδωνίζεται εν μέσω των απειλών των υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι να παραιτηθούν μαζικά από τις έδρες τους στο κοινοβούλιο, εάν ο ηγέτης της ιταλικής δεξιάς αποπεμφθεί από την γερουσία, μετά την αμετάκλητη καταδίκη του από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ιταλίας για φορολογική απάτη.
 

ΤΡΟΙΚΑ – Ανοίξτε ασφαλιστικό και μειώστε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα!

Θέμα ασφαλιστικού «ανοίγει» η τρόικα και στρώνει το χαλί για να ζητήσει νέα μέτρα δις ευρώ για την περίοδο 2015-2016 που ανακύπτει χρηματοδοτικό κενό. 

Η απαίτηση-βόμβα των δανειστών….
διατυπώνεται εν μέσω μίας επικοινωνιακής καταιγίδας σε βάρος της Χρυσής Αυγής και του «πραξικοπήματος» που θα έκαναν οι Έφεδροι Καταδρομείς. 

Τα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων και η προπαγάνδα που γίνεται για να αναδειχθούν τα κακώς κείμενα και να πληγεί ο Λαικός Σύνδεσμος εν’ όψει και των δημοτικών εκλογών αποτελούν ένα προπέτασμα καπνού για να καλυφθούν οι νέες αξιώσεις της τρόικας και να «θαφτεί» η τεράστια κοινωνική δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση του μνημονίου. 

Ποιος άφησε στα συρτάρια την έκθεση για τις αποζημιώσεις; - Πόσα οφείλει (τελικά) το Βερολίνο;

Αριθμούς που ζαλίζουν, αλλά και ολιγωρίες και παραλείψεις που «σκοτώνουν», περιλαμβάνει η απόρρητη έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο!

Οι αριθμοί μιλούν για 1,6 τετράκις εκατομμύρια δραχμές και για περίπου 13.124.864 χρυσές λίρες Αγγλίας αλλά και για ανοιχτές αξιώσεις της χώρας μας στο λεπτό αυτό θέμα.


«ΕΡΗΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΕΡΙΟΥ!!!»..ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!

«Όλα στην Αφροδίτη», είναι ο τίτλος ολοσέλιδου ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Die Zeit που αναφέρεται στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Κύπρο. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η αξία των κοιτασμάτων εκτιμάται στα 30 έως 100 δισ. ευρώ, «αρκετά χρήματα για να καλυφθεί το δημόσιο χρέος και να έρθει νέα ευημερία στη χώρα»

Κανείς όμως δεν γνωρίζει εάν όλα αυτά γίνουν πραγματικότητα καθώς το σχέδιο του προέδρου Αναστασιάδη κινδυνεύει να αποτύχει. 

"Δημοκρατία" για γέλια, με στικάκια και ποσοστά..

Σημειώσεις του σκηνοθέτη :

Παρακολουθούμε έκπληκτοι , τις συνεχείς εξελίξεις, και  τις συλλήψεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της χρυσής αυγής, και την υποκριτική προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Είναι απίθανος ο Δένδιας.

Εξάρθρωσε μια οργανωμένη εγκληματική συμμορία μεγαλύτερη της Cosa Nostra και της  Γιακούζα μαζί, που απαριθμεί 1 εκατομμύριο περίπου μέλη, πλέον.

ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ : Να συλληφθούν και οι κατηγορούμενοι βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Να είστε σίγουροι πως η εντολή των συλλήψεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ήρθε από την Τρόικα και δεν ήταν απόφαση του Σαμαρά.... Είναι η νέα αποχαύνωση και ο εξαγνισμός των φασιστών που μας κυβερνούν !

Mην ξεχνάμε ότι κατηγορούμενοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι και πάρα πολλοί βουλευτές της Βουλής από το 2012, κακούργημα που είναι επίσης διαρκές και συνεπώς έπρεπε να είχαν κι αυτοί συλληφθεί προ πολλού.


«Ποινικοποιούν» την ατομική ιδιοκτησία! Η μεγάλη απάτη με τον Φόρο Ακινήτων…

presstimeΔιώκουν την ατομική ιδιοκτησία.
Με «κρυφά κόλπα» υπερχρεώνουν τη μικρή και μεσαία ιδιοκτησία με επιπλέον 800 εκατ. ευρώ.
 
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μνημονιακή εξαπάτηση. Πολιτική και οικονομική. Πολιτική, διότι υπό το πρόσχημα της δήθεν «κοινωνικής δικαιοσύνης», η κυβέρνηση και ειδικότερα οι «φωστήρες» του οικονομικού επιτελείου επιτίθενται με αγριότητα στην μικροϊδιοκτησία και την καλεί «να πληρώσει τα σπασμένα» της ανικανότητας της φορολογικής διοίκησης να εισπράξει τα οφειλόμενα των μεγαλοϊδιοκτητών ακίνητης περιουσίας.

Η κοινωνία περιμένει να μάθει τα αυτόφωρα κακουργήματα Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωϊ, συνελήφθησαν ο αρχηγός της ΧΑ βουλευτής Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς και οι βουλευτές Κασιδιάρης και Παναγιώταρος του ίδιου κόμματος.

Σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος παρ. 1 «Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε...

ΟΤΑΝ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Όλα βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο.
 
 Το συστημικό κατεστημένο εκμεταλλεύτηκε άριστα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί στην Ελλάδα λίγο πριν από την επανεκλογή της Μέρκελ στη Γερμανία. Τι πέτυχε η Ευρωπαϊκή νεοφιλελεύθερη δικτατορία:...
 

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος. Καταζητούνται 34 στελέχη

Στη σύλληψη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Λαγού προχώρησε το πρωί η αστυνομία, μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Στα χέρια της αστυνομίας και ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του κόμματος στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης. 

Οι συλληφθέντες βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα. 

Η κρίση είναι όντως ευκαιρία για τους... δισεκατομμυριούχους - Του Γιώργου Δελαστίκ

Η κρίση είναι όντως ευκαιρία για τους... δισεκατομμυριούχους - Του Γιώργου ΔελαστίκΤου Γιώργου Δελαστίκ
 
Εξαιρετικά εκνευριστικό είναι σίγουρα να ακούει κανείς αυτή την εποχή της μαζικής εξαθλίωσης κάποιους να ισχυρίζονται ότι «η κρίση είναι ευκαιρία». 
Ακόμη πιο εκνευριστικό όμως είναι όταν διαπιστώνει κανείς με αδιάσειστα στατιστικά στοιχεία ότι πραγματικά...

«η κρίση είναι ευκαιρία» περαιτέρω πλουτισμού, αλλά για τους... δισεκατομμυριούχους και τους πολυεκατομμυριούχους!

Απόφαση ΣτΕ: Oι δικαστικοί υπάλληλοι δεν υπάγονται σε καθεστώς εφεδρείας

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 3355/2013 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι δικαστικοί υπάλληλοι δεν υπάγονται σε καθεστώς εφεδρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ολομέλεια του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου ακύρωσε την από 25.11.2011 απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, με την οποία «διαπιστώθηκε η αυτοδίκαιη κατάργηση» 239 οργανικών θέσεων στα δικαστήρια σύμφωνα με τις επιταγές του Ν. 4024/2011, όπως και την ανάλογη για το ίδιο θέμα απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.